meistä

Nordic Sport & Event är ett marknads-, event- och konsultbolag som erbjuder ett brett urval av tjänster och produkter. Bolaget bildades 2013 och ägs av entreprenörer med en gedigen erfarenhet inom olika branscher och affärsområden

Inom ledande befattningar har vi skaffat oss en bred och djup erfarenhet sedan 30 år tillbaka inom besöksnäringen både i Sverige och utomlands, destinationsutveckling, flyg- & charterbranschen, dagligvarubranschen, detaljhandeln, säkerhet- & räddningstjänsten, reklam och webbutveckling, organisationsutveckling, styrelseuppdrag och mycket annat.

Vi driver också tävlingar & evenemang som inom löpning, enduro och golf.
Avainsanoja itsellemme, kumppaneitamme, lääkärit ja yleisöt ovat: haasteet - TERVEYS - KOKEMUKSIA

Liikeidea

Nordic Sport & Event ska skapa och utveckla tävlingar, event, tjänster och produkter tillsammans med föreningslivet/näringslivet.

Kun perustimme uusia ideoita ja kehittämään nykyisiä, me käännymme vapaaehtoissektoria / liike, joka on hyvä tuottoa ideoita ja osallistumista.

Vi ska arbeta med näringslivet i Norden, men det lokala näringslivet ska stå i fokus där vi etablerar verksamhet (B2B). Vi ska inspirera städerna och regionerna att medverka i utvecklingen av denna växande form av besöksnäring.

Omistajan Nordic Sports & tapahtuma AB

iSwe Consult AB, Brand & Sjukvårdsakademien AB, Cousins ​​Kommunikation AB, Juhapekka Pulliainen ja Angelica Thomsson.

Nordic Sport & Event AB omistaa 49% suomalaisessa Nordic Sport & Event OY: ssa, jossa Juhapekka Pulliainen omistaa 51%.

Ota yhteyttä

E-mail: info@nordicsportevent.se
puhelin: 0498 - 69 12 00
Mekko: Broväg 10, 621 40 Visby